Te rugăm să citești cu atenție Termenii si Condițiile înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui site. Utilizează cuprinsul pentru o navigare cat mai rapidă și ușoară.

Bine ați venit.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului www.gymhyper.com denumit în continuare “Site-ul”. Noțiunea de “Site” include de asemenea și newsletter-ul sau mesajele de email transmise de Companie. Utilizarea Site-ului este supusă unui Contract de Utilizare între dumneavoastră, persoană fizică, și GymHyper.com (denumită în continuare “Compania”, “noi”).

Termenii si condițiile generale de vânzare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri si servicii de către SC WINNER PATH S.R.L., societate comercială înregistrată în Romania cu numărul J18/318/2021, având CUI: 43873203, si sediul social la adresa Strada ECATERINA TEODOROIU, Nr. 120, Municipiul Târgu Jiu, Județ Gorj, prin intermediul magazinului virtual https://www.gymhyper.com către Cumpărător si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părți.

Contractul de Utilizare este valabil din momentul începerii vizitării Site-ului. Continuarea utilizării reprezintă confirmarea faptului că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Deși sperăm că nu este cazul, dacă nu sunteți de accord cu acești termenii și condiții, puteți în orice moment să opriți utilizarea Site-ului și Contractul de Utilizare încetează.

Termenii și condițiile se aplică unei singure vizite. De fiecare dată când accesați Site-ul se va încheia un nou Contract de Utilizare.

Cuprinsul Termenilor și Condițiilor:

1. UTILIZARE GRATUITĂ

1.1. UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITĂ. Pentru confortul dumneavoastră considerăm că este bine să stabilim acest lucru de la început. Compania nu vă va solicita niciun fel de plată pentru accesarea Conținutului sau a Site-ului.

1.2. Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul de Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie și pot presupun încheierea de contracte cu furnizorii acestora precum și plata anumitor tarife către respectivii furnizori.

2. CONȚINUT

2.1. Site-ul reprezintă un magazin online de îmbrăcăminte și accesorii de sport, care conține prezentări detaliate ale produselor comercializate de către Companie, prețurile acestora actualizate, și în care Utilizatorii pot achiziționa produse, prin efectuarea unor comenzi în spațiul online.

2.2. Conținutul descris mai sus este inclus în cel puțin una din următoarele categorii:

Conținut propriu în special, dar fără a se limita la design, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de Companie (inclusiv angajații sau colaboratorii acesteia), imagini, înregistrări audio sau video; Conținutul unor furnizori terți sau imagini ale mărcilor înregistrate, imagini, link-uri etc.

Protecție legală

2.3. Conținutul propriu existent în Site este protejat prin drepturi de autor și prin drepturi asupra mărcilor în condițiile legislației din România. Conținutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atât în condițiile legislației române cât și, în special, în bază legislației corespunzătoare din țara unde este domiciliat (sau își are sediul) titularul drepturilor. Conținutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor în condițiile legislației din România, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afișat conținutul.

Utilizarea normală a Conținutului (necomercială)

2.4. În utilizarea normală aveți permisiunea de a accesa Conținutul site-ului prin afișare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) în scopul obținerii de informații.

Utilizări speciale ale Conținutului (necomercială)

2.5. Această secțiune se aplică pentru Conținutul propriu sau pentru Conținutul furnizat de terți.

2.6. Utilizarea Conținutului furnizat de terți este permis numai prin intermediul unor clauze contractuale.

2.7. Aveți permisiunea de a realiza cel mult o copie (screen-shot sau print) și doar în scop informativ și necomercial. Orice asemenea copie trebuie să conțină denumirea Site-ului. Orice copie astfel realizată nu va fi conține modificări, completări, stergeri ale Conținutului.

Utilizare comercială

2.8. Utilizarea comercială a Conținutului terților afișat în Site este interzisă.

2.9. Utilizare comercială (inclusiv, dar fără a se limita la afișarea conținutului pe alte site-uri) este permisă în condițiile în care se furnizează sursa, cu link, și numai cu acordul expres, în scris, al Companiei. Pentru a obține acest acord, va rugăm să ne contactați folosind formularul de contact și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Utilizări interzise privind Conținutul

2.10. Prezența secțiune are titlu de exemplu. Ca regulă generală este interzisă orice utilizare care nu este conformă cu cea descrisă anterior ca fiind permisă. Anumite activități interzise în continuare pot constitui infracțiuni sau contravenții conform legislației din România. Compania își rezervă dreptul de a face, atunci când consideră necesar, demersuri la autoritățile competențe pentru a-și proteja interesele legale.

2.11. Nu aveți permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Conținutului Site-ului. Nu aveți permisiunea de a distribui sau de a publica în alt mod Conținutul prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin Internet. Nu aveți permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Conținutului (http://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web)). Este interzisă restricționarea, prin orice modalitate tehnică, accesului altor persoane la Conținut (cu excepția persoanelor care se află sub directă dumneavoastră supraveghere și numai în măsură în care aceștia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restricționare). Este interzisă utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, ștergerea Conținutului. Este interzisă afișarea altui Conținut, în special imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Este interzisă utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Site-ul inutilizabil sau pentru a-i îngreuna utilizarea (atacuri informatice).

Conținutul unor furnizori terți

2.12. Site-ul poate conține logo-uri, mărci înregistrare, imagini, sau alte lucrări ale unor furnizori terți. Compania nu este agent, societate afiliată, subsidiară, reprezentanță, sau susținătoare a acestor furnizori terți sau a Conținutului acestora. În aceeași măsură, furnizorii terți nu recomandă și nu susțin în mod direct sau indirect activitatea Companiei sau a Site-ului.

2.13. Ori de câte ori utilizați Conținutul furnizorilor terți afișat pe Site intrați într-o relație legală cu aceștia.

3. CARACTERUL INFORMATIV AL CONȚINUTULUI

3.1. ATENȚIE! Conținutul nu are caracter de consultanță profesională și este doar informativ. Compania nu recomandă, susține sau promovează (i) utilizarea Conținutului sau cunoștințelor cuprinse în acesta în alt scop decât cel informativ, (ii) aplicarea Conținutului la o situație concretă.

4. DESCRIEREA PRODUSELOR

4.1. GymHyper publică pe Site diverse produse (de la accesorii de fitness la îmbrăcăminte sport atât pentru femei cât și bărbați și altele), informații despre produsele oferite spre achiziționare, servicii practicate, într-o anumită perioadă și doar în limita stocului disponibil.

4.2. Produsele publicate pe site sunt destinate numai uzului personal al Utilizatorului. Compania își rezervă dreptul de a limita capacitatea de achiziționare a unor produse, la un moment dat, în scopul de a permite tuturor Utilizatorilor șansa de a achiziționa unele produse afișate pe site.

4.3. Toate produsele afișate pe site au prețurile exprimate în RON și includ T.V.A..

4.4. Compania va depune toate eforturile, în limite rezonabile din punct de vedere comercial, pentru a asigura funcționarea Site-ului.

4.5. Compania își rezervă dreptul de a completa, șterge sau modifica informațiile din Site fără acordul dumneavoastră. În situația în care Site-ul a fost modificat și nu mai doriți utilizarea acestuia, aveți posibilitatea oricând să ștergeți contul de utilizator.

5. NOTIFICAREA ABUZURILOR

5.1. În situația în care considerați că orice element de Conținut sau Site-ul încalcă prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, încalcă drepturile altor persoane (în special drepturi de proprietate intelectuală sau drepturi privind persoană sau viața privată) ne puteți notifica acest lucru folosind formularul de contact.

5.2. În urma notificării vom analiza cele indicate și vom luă măsurile pe care le considerăm necesare.

6. GARANȚII ȘI RĂSPUNDERE

6.1. Atât în privința Conținutului cât și a produselor comercializate pe site, Compania nu garantează că acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastră doriți să le utilizați și nu promite capacitatea acestora de a obține anumite rezultate. Utilizând Site-ul agreați faptului că produsele comercializate sau Conținutul sunt sau nu aplicabile propriilor dumneavoastră obiective.

6.2. Deși s-au depus toate eforturile, în limite rezonabile din punct de vedere comercial, Compania nu garantează în mod absolut că Site-ul va funcționa fără erori sau în mod continuu.

Răspunderea Companiei

6.3. Orice răspundere a Companiei (inclusiv angajații, asociații/acționarii sau societățile afiliate) pentru utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului, a Conținutului sau a produselor pe site se va stabili conform prezentei secțiuni.

6.4. Compania garantează, în limite rezonabile din punct de vedere comercial, că Site-ul nu încalcă prevederile legale, drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unor terți. Această garanție nu se aplică Conținutului furnizorilor terți.

Răspunderea dumneavoastră

6.5. Prin încheierea contractului promiteți că veți despăgubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat nouă prin încălcarea obligațiilor din prezentul contract de către dumneavoastră sau persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastră.

6.6. Clauzele de răspundere rămân valabile și după încetarea contractului.

7. PREȚURI

7.1. Reducerile prezentate pe site sunt raportate la Prețul Recomandat de Vânzare cu amănuntul (PRV). În cele mai multe cazuri Prețul Recomandat de Vânzare ne este pus la dispoziție de către Furnizor. Vom lua toate măsurile rezonabile din punct de vedere comercial pentru a verifica în mod corespunzător Prețul Recomandat de Vânzare cu amănuntul.

7.2. În unele situații Compania va stabili reduceri în funcție de Prețul Recomandat de Furnizor (PRF) sau în funcție de un preț la care produsul este evaluat sau pe care un utilizator din țara de origine al produsului l-ar plăti. Aceste situații pot apărea atunci când un Furnizor nu va putea pune la dispoziție informații relevante privind Prețul Recomandat de Vânzare cu amănuntul sau pentru că există Prețuri Recomandate de Vânzare cu amănuntul contradictorii.

7.3. Compania va lua toate măsurile rezonabile pentru a se asigura că Prețul Recomandat este întemeiat, dar nu garantează că acesta ar fi prețul real plătit de la orice distribuitor.

7.4. Prețurile afișate pe site nu includ costurile de gestionare și transport. Aceste costuri vor fi prezentate la finalul procesului de cumpărături și depind de adresa de livrare, metoda de livrare, precum și de greutatea și mărimea produsului.

7.5 Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.gymhyper.com sunt disponibile in limita stocului, iar prețurile pot fi modificate fără o comunicare prealabila.

7.6 În cazul utilizării unui cupon de reducere, este de menționat faptul că nu pot fi utilizate mai multe cupoane de reducere pentru o singură comandă. Fiecare comandă poate folosi un singur cupon de reducere.

8. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

8.1. Pentru a încheia contractul, trebuie să completați informațiile solicitate și să confirmați că sunteți de acord cu termenii contractului. În momentul în care apăsați butonul [Crează un cont nou], veți primi un mesaj email transmis automat la adresa de email introdusă de către dumnevoastră, care va conține link către Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile.

8.2. În zona „Contul meu”, disponibilă după logare, veți avea posibilitatea de a identifica și corecta erorile intervenite cu ocazia introducerii datelor.

8.3. După accesarea butonului de creare cont veți primi automat un mesaj email prin care veți fi informat că ați încheiat valabil contractul.

8.4. Prin încheierea contractului confirmați că sunteți major sau că aveți acordul părinților sau a tutorelui pentru încheierea contractului.

8.5. Produselor expediate de către Utilizator vor fi însoțite de toate documentele necesare atestării achiziționării produselor.

8.6. După finalizarea și plasarea comenzii, confirmarea acesteia de către Companie se va realiza prin primirea unui mesaj email automat la adresa indicată de Utilizator, care va conține un Număr de comandă.

8.7. Cu toate acestea, primirea acestui email din partea Companiei nu garantează că produsul comandat este disponibil. În cazul în care produsul nu se află în stoc, vă vom contacta și vă vom oferi fie un produs similar, fie posibilitatea de a anula comanda și de a vă rambursa integral contravaloarea produselor achiziționate.

8.8. Deși Compania va lua toate măsurile pentru a onora comenzile, acceptarea comenzii dumneavoastră nu reprezintă pentru noi o obligație din punct de vedere legal. La momentul livrării produselor cumpărate (sau a altui produs, în caz de substituție) comanda se consideră încheiată valid.

9. COMANDA PRODUSELOR

9.1. Utilizatorul va putea comanda produsele publicate pe site doar prin intermediul Siteului. Utilizatorul are obligația de a furniza toate datele necesare procesului de cumpărare în mod corect și complet.

9.2. La înregistrarea contului, nu puteți folosi un nume de utilizator sau adresă de email care aparține sau care este deja utilizată de către o altă persoană, care pot fi interpretate că aparținând unei alte persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. În situația în care constatăm că aceeași persoană, se conectează cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervăm dreptul de a șterge toate conturile suplimentare primului cont înregistrat.

9.3. Aveți responsabilitatea de a menține confidențialitatea parolei pe care o veți utiliza pentru a accesa Site-ul. Este interzis să transferați parola sau numele de utilizator, sau să împrumutați sau transferați în alt mod utilizarea sau accesul dumneavoastră la Site, unei terțe părți. Sunteți responsabil pentru toate interacțiunile cu Site-ul care apăr în legătură cu numele dumneavoastră de utilizator.

9.4. Aveți obligația de a ne anunța imediat în cazul în care sesizați orice utilizare neautorizată a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice altă încălcare a securității legate de contul dumneavoastră. Delogați-vă de pe Site (dacă este cazul), la sfârșitul fiecărei sesiuni.

9.5. Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi sau daune care rezultă din nerespectarea de către dumneavoastră a oricăror dintre obligațiile de mai sus.

9.6. Compania își rezervă dreptul de a denunța unilateral comanda efectuată de către Utilizator în urmă unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără că vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele situații:

– neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul de plătii online;

– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Companie, în cazul plătii online;

– datele furnizate de către Utilizator, pe site sunt incomplete sau incorecte;

– activitatea Utilizatorului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de Companiei și/sau partenerilor acestuia;

– realizarea a mai mult de două livrări consecutive, eșuate;

– pentru alte motive obiective.

10. STOCURI

10.1. GymHyper vă pune la dispoziție pe site Campanii privind diverse produse, în limita stocului disponibil. Aceste Campanii sunt valabile o anumită perioadă de timp, marcată printr-un sistem “Ceas-Numărătoare inversa”. La sfârșitul perioadei de Campanie, GymHyper va procesa toate comenzile efectuate pe site în această perioadă și va demara procesul de livrare a produselor comandate.

10.2. Sistemul “Ceas-Numerotare inversa” este un sistem de notificare disponibil pe site cu scopul de a marca perioada rămasă până la sfârșitul Campaniei. Formatul acestui sistem este de tipul: Zile/Ore/Minute/Secunde.

10.3. În situația în care produsele afișate pe site nu mai sunt disponibile, deși Campania este încă valabilă, Compania își rezervă dreptul de a publica în dreptul acelor produse “Stoc Indisponibil”. Utilizatorul va avea posibilitatea de a vizualiza produsele, însă acestea nu vor putea fi adăugate în Coșul de cumpărături.

Stocuri indisponibile

10.4. Compania își rezervă dreptul de a nu livra o serie de produse comandate de către Utilizatori din cauza faptului că acestea sunt indisponibile. Utilizatorul va fi informat de această situație printr-un email care să ateste indisponibilitatea produselor. Rambursarea prețului achiziție se va realiza astfel:

a) În cazul plătii prin cârd bancar:

– vă informăm printr-un email în maxim 21 de zile lucrătoare;

– in situația în care au fost cumpărate mai multe produse în cadrul aceleași comenzi, se vor putea cumpăra celelalte produse comandate și se va plăti costul de expediție;

– dacă a fost cumpărat un singur produs, care nu va putea fi livrat în condițiile Art. 12, atunci va fi rambursată atât valoarea produsului, cât și valoarea costului de expediție.

b) În cazul plătii prin ramburs:

– vă informăm printr-un email în maxim 21 de zile lucrătoare;

– în situația în care au fost cumpărate mai multe produse în cadrul aceleași comenzi, vom șterge produsul indisponibil din comanda dumneavoastră și vă vom trimite un email cu plata actualizată pentru noua listă de produse;

– dacă a fost cumpărat un singur produs, care nu va putea fi livrat în condițiile Art.12, atunci comanda va fi anulata în totalitate și vă vom informa de această situație printr-un intermediul unui email.

11. METODA DE PLATĂ

11.1. Plata produselor comandate de pe Site se poate realiza la momentul livrării produselor de către curier (ramburs) sau în avans (E-payment-via EuPlatesc.ro).

11.2. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

11.3. Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi, de asemenea, prin email.

11.4. Plata produselor comandate se va realiza integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

11.5. În cazul plăților online, Compania nu își asumă răspunderea pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, cum ar fi, dar fără a ne limită la comisioane de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului, în cazul în care moneda emitentă a acestuia este alta decât RON.

11.6. În situația în care plata produselor comandate se va realiza la livrarea de către curier (Ramburs) va aducem la cunoștință faptul că veți plăti o taxă suplimentară. Această taxă va fi inclusă în valoarea totală a facturii, sub denumirea “Taxa de ramburs.”

11.7. Factura fiscală va fi trimisă către dumneavoastră fie odată cu expedierea produselor comandate, fie prin email, după ce comanda a fost finalizată. Oricând aveți posibilitatea să vă verificați informațiile personale în Contul dumneavoastră vizitând Site-ul și accesând secțiunea “Contul meu”, disponibilă după logare.

12. LIVRARE SI TRANSPORT

12.1. Livrarea produselor către Utilizator se va realiza prin intermediul firmei de curierat rapid.

12.2. Costul livrării este calculat în momentul achiziției produsului, acesta fiind afișat înainte de încheierea efectivă a comenzii.

12.3. Livrarea comenzii se face în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la încheierea ofertei din care a făcut parte produs / produsele comandate.

12.4. Compania vă garantează livrarea oricărei expediții în bune condiții și în deplină confidențialitate, oriunde pe teritoriul României cu excepția zilelor de sâmbătă-duminică, a sărbătorilor legale și zilelor nebancare, în care nu se fac livrări. Totodată, GymHyper are grijă ca livrarea să fie făcută în siguranță maximă și direct la adresa indicată de Utilizator, fiind asigurată pe durata transportului, până la momentul livrării.

12.5. Livrarea coletelor se efectuează contra semnăturii electronice sau a unor persoane despre care se presupune pe baza circumstanțelor că sunt îndreptățite la preluarea coletelor. Aici intră, înainte de toate, persoanele prezente în încăperile destinatarului și cele care dispun de împuternicire.

12.6. În cazul unei livrări nereușite se întreprind următoarele:

– Dacă destinatarul este în concediu, depozitează cel mult 5 zile coletul și încearcă a două oară livrarea;

– Dacă destinatarul nu se află la adresă de livrare sau nu răspunde la telefon se lasă o înștiințare la acea adresă. Pe înștiințare apare numele coletului și numărul de telefon al curierului, urmând că în caz de necontactare să se încerce după 5 zile o noua livrare;

– La refuzul livrării, curierul returnează coletul Expeditorului. Se consideră refuz de livrare când destinatarul nu poate plăti suma datorată (în cazul coletelor ramburs);

– Este considerat tot refuz de livrare dacă preluarea mărfii nu se realizează în decurs de 15 minute de la sosirea șoferului.

13. CALITATE ȘI GARANȚII

13.1. Toate produsele comercializate de către Companie beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

14. RETURNAREA PRODUSELOR

14.1. Utilizatorul are dreptul de a returna produsele comandate în condițiile Art.4, alin.1, lit.b. ale Ordonanței de Urgență Nr.130/2000 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță, în maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii acestora.

14.2. Utiizatorul are obligația de a notifica în scris Compania cu privire la returnarea produselor, prin orice mijloc de comunicare (telefon, fax, email etc).

14.3. Compania își rezervă dreptul de a refuza returnarea acelor produse utilizate care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi lenjeria intimă, costume de baie, produse cosmetice etc.

14.4. Compania are obligația de a rambursa contravaloarea produsului în termen de 14 de la confirmarea returului.

14.5. Orice cheltuieli cu privire la returnarea produselor vor fi suportate de către Utilizator la adresa companiei, folosind o metoda de livrare tip Door-To-Door (Curierat rapid) .

14.6. Dacă renunțarea la cumpărare se va face în mod repetat, atunci va fi considerată un abuz.

14.7. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate ( în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele fiscale care l-au însoțit: factură fiscală și / sau bon fiscal).

14.8. În cazul în care produsul este returnat în altă stare decât cea în care a fost livrat, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau, la opțiunea utilizatorului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

14.9. Vânzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării GymHyper de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. GymHyper va putea amâna rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vândut sau pana la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, in cazul in care GymHyper nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificării produselor dupa stabilirea de comun acord a modalității de restituire sau conform procedurilor legale. Suma aferenta returului se rambursează într-un cont bancar deschis la o banca de pe teritoriul României, la alegerea Cumpărătorului.

15. ȘTERGEREA CONTULUI

15.1. În cazul în care un utilizator nu mai este de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, acesta poate cere ștergerea definitivă a Contului folosind formularul de contact.

16. PĂSTRAREA ȘI PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR

16.1. Vă recomandăm să nu transmiteți alte date cu caracter personal decât cele solicitate pentru înregistrarea contului. Toate datele cu caracter personal pe care le furnizați Companiei în asociere cu utilizarea contului vor fi prelucrate de Companie doar pe durata eixstentei acestuia, conform Politicii de Confidențialitate.

17. MODIFICAREA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

17.1. Ne rezervăm dreptul de a schimba conținutul sau caracteristicile tehnice ale oricărui aspect al Site-ului, in orice moment, după bunul plac. În aceste condiții, acceptați că vă puteți afla în imposibilitatea utilizării Site-ului, pe perioada modificărilor.

18. FORȚĂ MAJORĂ

18.1. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Nu putem fi făcuți responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de voința Companiei. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic utilizat pentru funcționarea Site-ului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

18.2. GymHyper nu își asumă răspunderea pentru prejudicii cauzate de întârzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: condiții meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări de stradă sau alte situații speciale ce ar putea împiedică curierul rapid să livreze la timp, fapt pentru care Compania nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor. Cu toate acestea, Compania va lua toate măsurile rezonabile din punct de vedere comercial pentru a își îndeplini obligațiile într-o perioadă rezonabilă de timp după producerea unui astfel de eveniment.

19. ALTE PREVEDERI APLICABILE

19.1. Prezentul contract se completează, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale în vigoare în România cum ar fi, dar fără a se limita la cele privind comerțul electronic, protecția consumatorului, încheierea contractelor prin mijloace electronice, protecția drepturilor de proprietate intelectuală, protecția datelor cu caracter personal și cele privind infracțiunile în domeniul informatic, după cum este nevoie de la caz la caz.

19.2. Orice dispută legată de utilizarea Conținutului sau a Site-ului este de competență exclusivă a instanțelor competente din România și va fi rezolvată conform legislației române aplicabile la momentul acesteia. Pentru a evita orice dubiu limba originală a contractului este limba română. În cazul în care există conflict între varianta în română a contractului și traducerea ei limbă Engleză, variantă în română va avea prioritate.

19.3. Alte utilizări ale Site-ului pot fi supuse unor termeni și condiții speciale despre care veți fi informat la momentul potrivit. Cu titlu de exemplu prelucrarea datelor cu caracter personal este supusă Politicii de Prelucrare a Datelor Personale.

Echipa noastră vă mulțumește pentru utilizarea www.gymhyper.com !

Coș de cumpărături 0