Noi suntem GymHyper

Înainte de toate, suntem o comunitate fresh de tineri caracterizați prin motivație, perseverență și unicitate. De-a lungul timpului ni s-au alăturat atleți atât profesioniști cât și amatori care au aceeași viziune ca și noi: suntem creatorii propriului nostru destin. GymHyper este definit prin pasiunea pentru sport, curajul de a schimba ceva în bine, puterea de a face o ultimă repetare chiar și atunci când corpul îți spune „nu”, dar și eleganța cu care împreună trecem peste toate obstacolele. Întotdeauna aici pentru tine, întotdeauna de partea ta, iubim să-ți alimentăm ambiția de a scoate ce e mai bun din tine, de a-ți atinge potențialul !

Cum a început totul

Fiind dintotdeauna pasionați de Fitness, de stil de viață sănătos și apreciindu-i pe cei care au rezultate în această direcție, am avut inspirația de a începe o comunitate pe Instagram care să promoveze sportul și atleții demni de admirație. Cum s-a ajuns de la asta și până la un magazin online de îmbrăcăminte premium pentru Fitness? După un an de activitate pe instagram și peste 300 de atleți postați cu care am avut colaborări și cu care ne-am împrietenit, ne-am hotărât să facem un cadou câtorva dintre atleții comunității noastre. Astfel, ne-am hortărât asupra unui obiect textil personalizat GymHyper, în semn de felicitări pentru rezultatele lor. Fiind situația pandemică, masca GymHyper cu filtru anti COVID a fost ideea care ne-a surâs cel mai tare. Comunitatea a fost foarte încântată de acest produs, primind zeci de mesaje în care ni se cerea chiar comercializarea acestor măști. Aceea a fost scânteia de care GymHyper a avut nevoie pentru a ajunge la ceea ce este astăzi.

O abordare unică

Atelierul GymHyper este despre calitate, despre performanță, aceeași performanță cu care atleții comunității noastre sunt obișnuiți, datorită muncii și perseverenței lor. Ne asigurăm că toate produsele noastre sunt premium, de cea mai bună calitate, rezistente, care să îi ajute, să le ofere suport și lejeritate în realizarea oricărui tip de exercițiu. Materialele utilizate sunt alese după studii în domeniul sportiv și sunt certificate drept fiind potrivite pentru cele mai extreme condiții de activitate fizică. De asemenea ne străduim ca ținutele noastre să fie învăluite de unicitate și bun gust, oferindu-le clienților noștri un aer diferit și remarcant în sala de fitness.

Est. 2020        7 Specialiști       Livrare în toată România

Echipa noastră este formată din 7 specialliști în următoarele domenii: Fitness, Medicină, Nutriție și Design Vestimentar. Cu toții am contribuit la dezvoltarea acestei comunități, la crearea acestui brand, și cu toții credem că atingerea apogeului în viață este elementul comun pe care toți învingătorii îl au.

Coș de cumpărături 0